Információk magyarul

H-1133
Váci út 76
Capital Square, I. torony,. V. emelet
Budapest, Hungary
Tel: + 36-1-577-97-00
Panaszvonal: + 36-1-215-5557

A De Lage Landen 2008-ban megvásárolta a magyar Siemens Finance Zrt-t és Siemens Leasing Kft-t, mely társaságok azóta De Lage Landen Finance Zrt., illetve De Lage Landen Leasing Kft. néven folytatják tevékenységüket. Célunk Magyarországon is az, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek és együttműködő vendor és beszállító partnereinknek.

A De Lage Landen Magyarország a De Lage Landen nemzetközi hálózatának része, mely lízing és pénzügyi megoldásokat kínál, ideértve a vendorfinanszírozást és a faktoringot. Eszközalapú finanszírozási programjaink segítik ügyfeleinket piaci részesedésük növelésében, jövedelmezőségük fokozásában és stratégiai céljaik elérésében. Jelenleg világszerte több mint 45 országban vagyunk jelen.

Cégünk a Rabobank Csoport kizárólagos tulajdonában álló leányvállalat, mely bank a világ legfizetőképesebb magántulajdonú bankja. A Moody’s, a Standard & Poor’s, a Fitch és a DBRS részéről adott legmagasabb besorolással a Rabobank biztonságos és stabil hátteret nyújt tevékenységünkhöz.

 

Quick links

Article options

Contact

  • View contact details View contact details

Products & services